9 0

We komen graag met je in contact!

Wil je werken bij Allerzorg? Laten we kennismaken!
 
Collega's Dion en Cathelijne staan voor je klaar om je op weg te helpen. Zij kunnen je verder informeren als je een vragen hebt bij een specifieke vacature, of als je meer wilt weten welke mogelijkheden wij voor je hebben. Bel ook gerust als je even wilt sparren over je werkambities in de thuiszorg. Bij Allerzorg bieden we namelijk ontzettend veel kansen om jouw ambities waar te maken! 

Bel of mail 

Dion en Cathelijne zijn alle werkdagen (maandag tot en met vrijdag) bereikbaar via 
Telefoon: 088 184 0001 (kies optie 5 in het keuzemenu voor recruitment) 
E-mail: recruitment@allerzorg.nl

Wil je bij Allerzorg aan de slag als ZZP'er? 

Bij het inzetten van ZZP'ers (in de palliatieve terminale zorg) maken wij gebruik van Duobus. Duobus biedt een goedgekeurde modelovereenkomst die jou als zelfstandige in staat stelt op een goede manier afspraken te maken met ons. Als jij je als zzp'er wil inschrijven voor een opdracht bij Allerzorg, moet je je dus eerst gratis aanmelden bij Duobus. Let op: heb jij al een account bij Duobus? In dat geval hoef je alleen nog binnen Duobus een connectie te maken met Allerzorg.  

Als je via Duobus aan de slag gaat voor Allerzorg, dan moet je je documenten laten scannen en controleren door onze scanservice. De kosten hiervoor bedragen € 36,- inclusief btw. Dit zijn de enige kosten die je maakt bij Duobus. Als zzp'er draag je verder niets af per uur aan Duobus. 

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature