9 0

Recruiter Renée staat voor je klaar!

Renée staat voor je klaar om je op weg te helpen. Zij kan je verder informeren als je een vragen hebt bij een specifieke vacature, of als je meer wilt weten welke mogelijkheden wij voor je hebben. Bel ook gerust als je even wilt sparren over je werkambities in de thuiszorg. Bij Allerzorg bieden we namelijk ontzettend veel kansen om jouw ambities waar te maken! 

Voor informatie, vragen of een reactie op een vacature voor ons servicebureau? Neem dan contact op met Riana, senior recruiter, zij is bereikbaar op 088 572 3523.

Tips voor het solliciteren

Solliciteren kan soms best spannend zijn. Daarom helpen we je graag op weg, zodat we elkaar ontspannen én goed voorbereid ontmoeten.

Wees betrokken. Lees je vooraf in, bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op onze website of onze social media kanalen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wees open. Als je in de zorg werkt, kom je allerlei culturen en levenswijzen tegen. Met een open houding komen de mooiste gesprekken op gang. Als jouw open houding in het sollicitatiegesprek wordt opgemerkt, is dat erg positief.

Weet wat je wil gaan zeggen. Je kunt een aantal antwoorden voorbereiden op vragen die hoogstwaarschijnlijk gesteld gaan worden. Bijvoorbeeld waarom je bij Allerzorg zou willen werken en/of wat een positieve eigenschap van jou is. Voorbeelden kunnen helpen om je antwoord kracht bij te zetten. 

Wees belangstellend. Stel vragen tijdens het sollicitatiegesprek. Er zijn vast dingen die je wilt weten, zoals de mogelijkheden om parttime te werken of hoe de sfeer in het team is. Hiermee laat je zien dat je initiatief neemt. 

Misschien overbodig om te noemen: kom op tijd voor een afspraak. Dat vinden wij fijn en is voor het werken in de zorg belangrijk. Onze cliënten vinden dat namelijk ook heel fijn!

Kom verzorgd naar het kennismakingsgesprek. Dat is belangrijk als je wilt gaan werken in de zorg, dus ook tijdens een sollicitatiegesprek. En wees vooral jezelf, we zijn benieuwd naar jou!

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature