9 0

Toe aan een carrièreswitch? Doe mee aan Ontdekdezorg week!

Ontdek alle mogelijkheden bij Allerzorg tijdens de 'Ontdekdezorg week'

Overweeg jij de stap om (weer) de zorg in te gaan? Wij bieden je die kans! Van 14 tot en met 19 maart is de landelijke Ontdekdezorg week. Een volle week waarin wij van Allerzorg jou alle mogelijkheden willen laten zien over het werken (en leren) in de specialistische thuiszorg. Op deze pagina lees je alles over het werken bij Allerzorg en hoe je je kunt aanmelden voor een meet & greet met onze zorgprofessionals, die misschien wel jouw toekomstige collega's zijn!

Werken bij Allerzorg

Onze zorgprofessionals hebben de drive om dé beste zorg aan huis te bieden: ook als dat onmogelijk lijkt. Niet alleen wijkverpleging, maar ook kindzorg, gespecialiseerde wondzorg & dermatologie behandelingen en chemotherapie bieden we thuis, daar waar de cliënt zich het meest vertrouwd voelt. Onze zorgprofessionals zijn van onschatbare waarde, dat zien wij. Wij geven je daarom als zorgverlener alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je innovatieve ideeën uit te voeren of je te specialiseren in het zorgvak. 

Voor wie is Ontdekdezorg week?

Voor iedereen die overweegt om de zorg in te gaan: herintreders, zijinstromers en studenten!

  • Herintreder: jij hebt ooit al een zorgdiploma behaald, maar hebt om wat voor reden dan ook de zorg verlaten. Nu begint het toch weer te kriebelen om zorg te verlenen aan mensen die dit hard nodig hebben.
  • Zijinstromer: je werkt in een (totaal) andere branche, maar zorgen voor mensen dat heeft je altijd al aangetrokken: nu wil je ontdekken of het ook echt bij je past. 
  • Student: je doet al een zorgopleiding en wil graag ontdekken of werken in de specialistische thuiszorg van Allerzorg bij jou past. 

In alle gevallen ben je meer dan welkom om je in te schrijven voor een meet & greet met een Allerzorg-team bij jou in de buurt, zodat jij al jouw vragen kunt stellen aan zij die het beste weten hoe het werken bij Allerzorg is: de zorgprofessionals. 

Meld je aan voor een kennismaking

Ja, ik wil ontdekken of ik (opnieuw) de zorg in wil en meld me aan voor een vrijblijvende kennismaking met een Allerzorg-team bij mij in de buurt:

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature