9 0
Werken bij dé specialist in zorg thuis

Wij hebben de drive om dé beste zorg aan huis te bieden. Voor onze cliënten. Elke dag opnieuw. Wil jij deze ambitie met ons aangaan? Kom werken in de thuiszorg bij Allerzorg!

De zorg beter maken, thuis daar waar de cliënt zich het meest vertrouwd voelt. Jij als zorgprofesional bent daarin van onschatbare waarde, dat zien wij. Wij geven je daarom als zorgverlener alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je innovatieve ideeën uit te voeren of je te specialiseren in het zorgvak. Zodat jíj de zorg nóg beter kunt maken!

Werken in de thuiszorg bij Allerzorg betekent:

Investeren in jezelf

Groei door en specialiseer je verder in het prachtige zorgvak! Met onze eigen academie kun je doorgroeien naar andere zorgfuncties, jezelf specialiseren in bijvoorbeeld wondzorg of kindzorg of maak een andere switch.

Heb je nog geen zorgdiploma? Je kunt bij ons ook als zij instromer in de zorg aan de slag! We bieden je graag een opleidingstraject werken en leren in de zorg. 

Je werkt alleen, maar ook samen

Werken in de thuiszorg is vaak zelfstandig. Ook bij Allerzorg. Toch ben je nooit alleen, want in onze kleine, persoonlijke wijkteams stropen we samen de mouwen op.

Onze teams zijn specialistisch, dat betekent dat er veel kennis is in onderlinge teams van jeugdhulp, medische kindzorg, oncologie, wondzorg en palliatieve zorg. Met deze kennis kunnen we onderling veel van elkaar leren en samenwerken én de zorg nog beter maken. We regelen de zorg écht samen. 

Jouw stem en ideeën tellen!

We maken voor onze cliënten zorg thuis mogelijk, ook als het onmogelijk lijkt. Dat doen we door creatieve oplossingen die vaak vanuit de wijkteams worden bedacht en ontwikkeld! Je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om jouw ideeën en innovatiekansen tot een succes te maken.

Zo heeft wijkverpleegkundige Priscilla het buddysysteem bedacht, dat nu in alle teams wordt uitgerold. Dus heb jij ook ideeën: laat van je horen! 

Ontdek jouw baan- of opleidingskansen bij ons met een vrijblijvend gesprek

Aanmelden speeddate
Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature
Aan de slag als...

Kies de functie die bij je past en ontdek jouw baan bij Allerzorg...

Werken bij Allerzorg is...
Nieuws