9 0

Annet Tebbens

Werkt bij Allerzorg sinds: februari 2019

Waarom ben je bij Allerzorg komen werken?

Annet: “Ik ben graag werkzaam in een branche met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hiervoor heb ik deze rol lang bij een grote landelijke kinderopvangorganisatie vervuld, net als de zorg een complexe en dynamische omgeving wat mij aanspreekt. Daarnaast sprak Allerzorg mij ontzettend aan omdat het een groeiende organisatie is. Allerzorg heeft een sterke internationale aandeelhouder (Orpea) achter zich die deze groei mogelijk maakt. Dit geeft veel kansen voor zowel onze medewerkers als voor een betere dienstverlening en dat vind ik mooi.”

Wat maakt jou trots?

Annet: “De gedrevenheid en de passie van onze mensen! Ik heb daar enorme bewondering voor. Ik ben trots omdat we met elkaar de ambitie hebben om te groeien, ook vanuit kwalitatief oogpunt. En daarmee kunnen we een positieve impact hebben op het zorglandschap in Nederland. We zijn daarnaast een innoverende partij en hebben de drive om het verschil te maken en er ook echt iets moois van te maken. Het fijne is dat we die kansen ook echt kunnen waarmaken vanwege onze aandeelhouder.”

Kun je iets vertellen over de mensen bij het Servicebureau?

Annet: “Het Servicebureau in Woerden bestaat uit diverse disciplines, met ieder hun eigen expertise en vakmanschap. Met het Servicebureau hebben wij als doel om goede service te verlenen aan de zorgverleners, zodat zij meer succesvol kunnen zijn. Want de zorg, dat is waar het om draait, en wij zijn daarin ondersteunend. Wij zijn daarmee eigenlijk onderdeel van het succes van de operatie.”

Hoe maken jullie het verschil met z’n allen?

Annet: “Door onder andere de snelle groei goed te faciliteren. Als wij als Servicebureau er niet klaar voor zijn, dan blokkeert dat de groei. Dat doen we met de juiste disciplines, met de juiste vakkennis en de samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast zijn wij continu bezig om processen te verbeteren.”

Kun je iets vertellen over de mogelijkheden tot (persoonlijke) ontwikkeling binnen het Servicebureau?

Annet: “Omdat we een groeiende organisatie zijn, zijn er ook veel kansen en mogelijkheden! Daarom kan ik me voorstellen dat iedereen bij zo’n organisatie als Allerzorg wil horen. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden, maar die kansen moet je wel zelf pakken. Ook hebben we de Allerzorg Academie waar we naast zorginhoudelijke cursussen ook verschillende modules voor persoonlijke ontwikkeling aanbieden.”

Bij Allerzorg vinden we het belangrijk om steeds te blijven innoveren en specialiseren. Kun je voorbeelden geven van wat jij vernieuwend vindt bij Allerzorg?

Annet: “Ik vind onze kijk op de zorg erg vernieuwend. Wij denken bij Allerzorg echt buiten de geijkte paden. De ziekenhuisverplaatste zorg vind ik hier een goed voorbeeld van. Onze specialistisch verpleegkundigen bieden zorg thuis, onder de verantwoordelijkheid van de medisch specialist in het ziekenhuis. Denk aan medische handelingen op het gebied van toediening van medicatie of chemotherapie via een infuus, zorg rondom een katheter, canule of sonde, buikdialyse of bijvoorbeeld het toedienen van een infuus bij hartfalen. Maar ook de samenwerking tussen de verschillende afdelingen en organisaties is vernieuwend. Al onze disciplines, zowel intramuraal als extramuraal, werken samen vanuit dezelfde visie en missie. Zo hebben tijdens de coronacrisis onze collega’s van Allerzorg Kindzorg meegeholpen in onze woonhuizen voor ouderen met dementie van Wonen bij September. Daar liggen echt kansen voor onze medewerkers die eens iets anders willen proberen.”

Ik vind onze kijk op de zorg erg vernieuwend. Wij denken bij Allerzorg echt buiten de geijkte paden. De ziekenhuisverplaatste zorg vind ik hier een goed voorbeeld van.

Annet Tebbens
CFO | Servicebureau

Annet
Meest recente vacatures

{{offer.title}}

Wondzorg
  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature