9 0

Famke Lieuwen

Waarom ben je bij Allerzorg komen werken?

Famke: “Alweer bijna 6 jaar geleden ben ik bij Allerzorg komen werken, omdat de visie mij erg aansprak: zorg die je voor je naasten wenst. Daarnaast had ik mijn eigen thuiszorgorganisatie in de 6 jaar daarvoor opgebouwd en werkte ik al ruim een jaar samen met Allerzorg. De keuze om mijn organisatie onder te brengen bij Allerzorg was vooral de visie en de ruimte die zou blijven om te ondernemen.”

Wat vind je het mooiste aan jouw werk bij Allerzorg Wijkverpleging?

Famke: “Het stukje verbinden en het vormen van een synergie tussen de verschillende specialismen vind ik steeds weer de mooiste uitdaging. Het geeft mij enorm veel energie dat wij in staat zijn om met de expertise die onze zorgverleners in huis hebben voor elke cliënt een zorgpad op maat te kunnen opbouwen.”

Wat maakt jou trots?

Famke: “Bij ons in de regio kunnen we echt een beroep doen op elkaar. In nood springen we voor elkaar in. Als iemand een stukje expertise mist, dan wordt er onderling scholing gegeven. Onze zorgverleners staan echt voor elkaar klaar. Ik ben super trots op de betrokkenheid die er is!”

Kun je iets vertellen over de mogelijkheden tot (persoonlijke) ontwikkeling binnen jouw Allerzorg Wijkverpleging?

Famke: “Onze medewerkers krijgen in een functioneringsgesprek, maar ook meermaals per jaar, de vraag en kans om aan te geven of zij een opleiding willen volgen. Daarnaast worden klinische lessen gegeven over bijvoorbeeld wondzorg of palliatieve zorg. Volgend schooljaar starten er vier medewerkers uit mijn regio bij de wondopleiding. Wat wij in Zuidoost Nederland ook aanbieden is een leerafdeling voor het 3e en 4e jaar HBO-V. Deze studenten runnen een eigen team met eigen cliënten en coördinerende taken. Wij hopen natuurlijk dat ze na de opleiding willen blijven. Voor verpleegkundigen in de wijk zijn er mogelijkheden om door te groeien naar een verpleegtechnisch team. In Nijmegen hebben wij een team met daarin wijkroutes, maar ook verpleegtechnische zorgroutes waar medewerkers naar toe kunnen groeien. Dit maakt de keuze om een opleiding te doen extra leuk. Tot slot zijn er ook medewerkers die in een ander team stagelopen. Zo komt er bijvoorbeeld binnenkort iemand vanuit partnerorganisatie Compartijn, locatie Roermond, stagelopen bij onze palliatieve wijkzorg in Tegelen. Volop kansen dus!”

Onze zorgverleners staan echt voor elkaar klaar. Ik ben super trots op de betrokkenheid die er is!

Famke Lieuwen
Regiomanager | Wijkverpleging

Famke
Meest recente vacatures

{{offer.title}}

Wondzorg
  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature