9 0

Ina Auwema

Waarom ben je bij Allerzorg komen werken?

Ina: “Ik was op zoek naar een leuke baan in de thuiszorg, waar ik vanuit een ondersteunende en richtinggevende rol met mensen kon werken. In deze zoektocht kwam ik een vacature bij Allerzorg tegen. Na een aantal leuke gesprekken kon ik al snel aan de slag als regiomanager in de wijkverpleging!"

Wat vind je het mooiste aan jouw werk bij Allerzorg Wijkverpleging?

Ina: “Het mooiste aan mijn werk als regiomanager vind ik om te zien dat medewerkers meer zelfvertrouwen krijgen en zelf meer initiatieven durven te nemen.”

Wat maakt jou trots?

Ina: “Ik ben vooral heel blij dat ik op mijn plek zit in regio Noord. Ik ben trots op mijn collega's. We kunnen het goed met elkaar vinden en samen zorgen we met liefde voor gemiddeld 370 cliënten per dag. Elke dag weer!”

Kun je iets vertellen over de mogelijkheden tot (persoonlijke) ontwikkeling binnen Allerzorg Wijkverpleging?

Ina: “Naast het volgen van vakinhoudelijke cursussen en opleidingen of doorgroeien naar een andere functie, kun je je binnen Allerzorg ook op andere vlakken ontwikkelen. Ik zie collega's werken aan hun zelfvertrouwen, meer initiatief nemen, groeien in hun rol als verantwoordelijke, verpleegkundig leiderschap op zich nemen, enzovoort. Dat zijn belangrijke persoonlijke ontwikkelingen."

Bij Allerzorg vinden we het belangrijk om steeds te blijven innoveren en specialiseren. Kun je voorbeelden geven van wat jij vernieuwend vindt bij Allerzorg?

Ina: “Ik vind de inzet van verpleegkundig specialisten aan huis een mooie ontwikkeling. Hiermee zijn we in staat om bepaalde behandelingen die in het ziekenhuis zijn gestart, ook echt voort te zetten in de thuissituatie.”

Het mooiste aan mijn werk vind ik om te zien dat collega's meer zelfvertrouwen krijgen en meer initiatief durven te nemen.

Ina Auwema
Regiomanager | Wijkverpleging

Ina
Meest recente vacatures

{{offer.title}}

Wondzorg
  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature