9 0

Kom kennismaken met ons!

Woon je in de omgeving van Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde, Putten, Ermelo, Voorthuizen, Nijkerk, Elspeet, Uddel of Garderen? Dan willen we graag met je kennismaken! Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

Werken bij Allerzorg is niet alleen mooi en leuk, maar ook gezellig. En wist je dat je bij Allerzorg alle kansen krijg om jezelf te ontwikkelen?

Want bij Allerzorg kun je investeren in jezelf
Met onze eigen academie kun je doorgroeien naar andere zorgfuncties, jezelf specialiseren in bijvoorbeeld wondzorg of kindzorg of maak een andere switch.
Ben je nog geen gediplomeerde zorgverlener, ook dan kun je als leerling bij ons starten natuurlijk.

Bij Allerzorg werk je niet alleen
Werken in de thuiszorg is vaak zelfstandig. Ook bij Allerzorg. Toch ben je nooit alleen, want in onze kleine, persoonlijke wijkteams stropen we samen de mouwen op.
Onze teams zijn specialistisch, dat betekent dat we onderling veel samenwerken en onze kennis met elkaar delen. We regelen de zorg écht samen. En met ons nieuwe buddysysteem word je uitstekend ingewerkt. 

Zorgen zoals je dat graag wilt 
We maken voor onze cliënten zorg thuis mogelijk, ook als het onmogelijk lijkt. Dat doen we door creatieve oplossingen die vaak vanuit de wijkteams worden bedacht en ontwikkeld!
Je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om jouw ideeën en innovatiekansen tot een succes te maken. 

Jouw kans om vrijblijvend kennis te maken

Wij bieden je ontzettend veel kansen die je kunt ontdekken tijdens een vrijblijvende kennismaking met een van de teams. Meld je hieronder aan voor een van de kennismakingsdagen.

Het team vertelt je tijdens deze kennismaking uitgebreid wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn om (weer) aan de slag te gaan in de zorg én bij Allerzorg. Ze denken graag met je mee over welke stappen je moet zetten en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen! Ben je bijvoorbeeld Helpende en heb je de ambitie om door te groeien naar Helpende Plus of Verzorgende IG (VIG'er)? Meld je aan voor een kennismaking met het team en je ontdekt je kansen! Zo kun je op een vrijblijvende manier ontdekken op werken bij Allerzorg ook iets voor jou is. 

Meld je aan voor een kennismaking

Ja, ik wil ontdekken wat Allerzorg mij kan bieden en meld me aan voor een vrijblijvende kennismaking met een Allerzorg-team bij mij in de buurt:

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature