9 0

Leren en ontwikkelen

Bij Allerzorg is talent altijd welkom! Je kunt bij ons groeien en tot bloei komen als zorgprofesional. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn en wat wij jou kunnen bieden. 

Leerlingplek (BBL)  - Combineer een parttimebaan met een deeltijd zorgopleiding 

Aan de slag als leerling betekent dat je minimaal 24 uur bij ons in een vast team werkt én één dag per week vrij bent voor je studie. Je deeltijdopleiding volg je bij een regionale onderwijsinstelling zoals een ROC of kun je intern bij ons volgen via onze eigen erkende (!) academie. Een leerlingplek is ideaal voor iemand die graag direct in de praktijk wil leren en meteen de opgedane kennis wil uitvoeren. Ben jij geen type om fulltime te leren, heb je hart voor onze cliënten en zoek je een parttime baan in de zorg? Ontdek dan of een leerlingenplek bij Allerzorg iets voor je is. Voor meer informatie en onze leerlingvacatures kijk je op onze speciale leerling-vacaturepagina

Stageplek (BOL) - Doe werkervaring op tijdens je fulltime zorgopleiding 

Je volgt een fulltime opleiding in de zorg. Op een gegeven moment wil je praktijkervaring opdoen. Jouw opleiding geeft daarvoor ruimte via een stageperiode van een paar maanden. Wij nodigen je uit om jouw stage te doen bij Allerzorg. Wij hebben namelijk ontzettend veel in huis: kindzorg, wondzorg, palliatieve zorg, oncologie en wijkverpleging. Onze kracht is thuis, dus je komt altijd terecht in een wijkteam dat onze cliënten thuis bezoekt. Een wisselende baan waarin je in een korte tijd veel kennis en kunde opdoet. Wie wil dat niet? Bekijk onze stagemogelijkheden op onze speciale stageplek-vacaturepagina

Heb jij interesse? Geef het door aan de afdeling opleidingen en zij nemen contact met je op! 

Oriëntatiebaan - Ontdek of je de switch wilt maken naar de zorg 

Als je interesse hebt in een baan in de zorg en (nog) geen diploma hiervoor hebt, dan is een oriëntatiebaan misschien iets voor jou. Het leuke van een oriëntatiebaan is dat je naast je huidige werk kan 'snuffelen' aan de zorg. Ideaal als je wilt ontdekken of je de switch wilt maken naar de zorgsector. Je leest er alles over op de speciale oriëntatiebaan-pagina.

Enthousiast? Blijf ons volgen, want in het najaar van 2021 begint een nieuw traject. Je kunt altijd terecht bij de afdeling opleidingen als je meer informatie wilt weten, mail ons dan. 

De zorg is nog leuker dan ik dacht!

Heidi Heek
Leerling Verzorgende IG |

Lees het verhaal van Heidi
Heidi
Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature