9 0

Leren & werken

Leren & werken

Bij Allerzorg, Wonen bij September of Compartijn kun je terecht voor een werken-lerenplek, stageplaats of een oriëntatiebaan. Hieronder lees je hoe je je hiervoor aanmeldt.

Werken-lerenplek (BBL) 

Bij Allerzorg, Wonen bij September en Compartijn bieden we verschillende soorten werken-lerenplekken aan voor de opleidingen tot helpende plus, verzorgende IG, MBO- verpleegkunde en HBO-verpleegkunde. Omdat wij landelijk werken, zijn er op diverse plaatsen opleidingsmogelijkheden. Je kunt binnen verschillende teams in de wijk werken, maar ook binnen de specialistische zorg of in woonhuizen voor ouderen. Werken bij een van onze organisaties betekent werken bij een landelijke organisatie waarin we van elkaars expertise gebruik maken..

Om in aanmerking te komen voor een werken-lerenplek, moet je jezelf bij een ROC aanmelden voor een BBL opleiding. Daarna kun je solliciteren naar een leerlingplek bij het zorgteam of woonhuis in (de buurt van) jouw woonplaats.

Stageplaatsen

Bij Allerzorg, Wonen bij September en Compartijn bieden we verschillende soorten stageplaatsen aan. Zo kun je stage lopen binnen verschillende specialismen van Allerzorg (bijvoorbeeld kindzorg, wijkverpleging of verpleegtechnnische zorg), of in woonhuizen voor ouderen. Een stage bij een van onze organisaties betekent dat je werkt voor een landelijke zorgorganisatie. Je krijgt de kans om te leren binnen een groot netwerk aan gespecialiseerde zorgverleners, een kans die je veel mogelijkheden biedt!

We werken met kleine en persoonlijke teams. Zo leer je je collega-zorgverleners goed kennen en kun je bij hen met vragen terecht. Je zult merken dat er een prettige sfeer heerst in de teams, in een goede sfeer werk je namelijk het beste!  Wat ons verbindt, is dat we zorgen vanuit ons hart. Maar dat niet alleen; leren en ontwikkelen staan bij ons ook hoog in het vaandel!

Oriëntatiebaan - ontdek of je de switch wilt maken naar de zorg 

Als je interesse hebt in een baan in de zorg en (nog) geen diploma hiervoor hebt, dan is een oriëntatiebaan misschien iets voor jou. Het leuke van een oriëntatiebaan is dat je naast je huidige werk kan 'snuffelen' aan de zorg. Ideaal als je wilt ontdekken of je de switch wilt maken naar de zorgsector. Je leest er alles over op de speciale oriëntatiebaan-pagina. In januari 2021 starten we weer met een nieuwe groep die inmiddels vol zit. Wel enthousiast? Blijf ons volgen, want in het najaar begint een nieuw traject. Je kunt altijd terecht bij de afdeling opleidingen als je meer informatie wilt weten, mail dan naar opleidingen@allerzorg.nl. 

De zorg is nog leuker dan ik dacht!

Heidi Heek
Deelnemer orientatiebaantraject en nu leerling-Verzorgende |

Lees het verhaal van Heidi
Heidi
Meest recente vacatures

{{offer.title}}

Wondzorg
  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature