9 0

Word leerling bij Allerzorg en start je loopbaan in de thuiszorg!

Een loopbaan in de zorg start je bij Allerzorg. Wij bieden je de mogelijkheid om te leren in de praktijk en ook je zorgopleiding te volgen. Dat kan bij een regionale onderwijsinstelling, of intern via onze eigen erkende Academie. Ontdek jouw kansen en lees verder!

Wat houdt een leerlingenplek precies in?

Als leerling Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige kom je bij ons in dienst. Je volgt dan een opleiding bij een regionale onderwijsinstelling bij jou in de buurt óf je volgt de opleiding via onze eigen erkende Academie. Eén dag per week ben je vrij om tijd te besteden aan je opleiding en verder werk je minimaal 24 uur in het team als leerling. Je krijgt hiervoor een goed salaris, afgestemd op je vooropleiding, zorgachtergond en de opleiding die je volgt.

Voor elke fase in je leven

Leerling worden kan in elke fase van je leven. Bijvoorbeeld als je net het voortgezet onderwijs hebt afgerond en je bent op zoek naar een eerste werkplek of baan die je wilt combineren met een deeltijd studie. Maar het kan ook zijn dat je al jaren werkt in een andere branche en wilt switchen naar de zorgsector. Ook dan ben je meer dan welkom! Ga vooral met ons in gesprek, want de mogelijkheden zijn oneindig. Samen met jou willen wij kijken of we jouw ambities en dromen waar kunnen maken bij Allerzorg!

Allerzorg is een plek voor talent!

Wij zijn een landelijke organisatie en daarom hebben we ontzettend veel mogelijkheden voor jou. Allerzorg is een plek waar talent groeit en tot bloei komt. Vanwege de veelzijdigheid van onze zorg én onze innovatieve blik op de zorg thuis, is er veel ruimte voor jouw creatieve ideeën. Als leerling draai je volwaardig mee in het team. Je hoort er helemaal bij!

Wil je jouw talent inzetten voor goede zorg en zelf groeien in het vak én als persoon? Kijk op de leerlingvacatures of er een leerplek bij jou in de buurt is. Wil je liever niet in de wijk werken, maar in kleinschalige woonhuizen? Kijk dan bij onze zusterorganisaties Wonen bij September en Compartijn of er een leerplek voor je is. 

Beschikbare leerlingplekken

Je kunt bij ons aan de slag als:

  • Leerling Helpende
  • Leerling Verzorgende (IG)
  • Leerling Verpleegkundige (mbo of hbo)

Wil je meer informatie over onze leerlingplekken? Neem dan contact op met onze afdeling opleidingen. De adviseurs staan voor je klaar om je op weg te helpen en je te adviseren. 

Je maakt een stukje leven mee van de cliënten en hebt mooie gesprekken tijdens het werk. Die gesprekken geven regelmatig stof tot nadenken. Je groeit als mens enorm in wie je bent, waar je voor staat, waar je heen wil en wat je nodig hebt in het leven.

Natasja Duivenbode
Zij-instromer |

Lees het verhaal van Natasja
Natasja
Onze actuele vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature