9 0

Werken en leren in de zorg? Word leerling bij Allerzorg en start je loopbaan in de thuiszorg!

Wil jij werken in de zorg, maar heb je nog geen opleiding? Start jouw loopbaan bij Allerzorg. 

Wij bieden je de mogelijkheid te leren in de praktijk en ook je zorgopleiding te volgen. Dat kan bij een regionale onderwijsinstelling, of intern via onze eigen erkende Academie. Lees verder & ontdek jouw kansen!

Wat houdt werken en leren in de zorg bij Allerzorg precies in?

  • Als leerling Verzorgende (IG) of Verpleegkundige kom je bij ons in dienst.
  • Je volgt een opleiding bij een regionale onderwijsinstelling bij jou in de buurt óf je volgt de opleiding via onze eigen erkende Academie.
  • Eén dag per week ben je vrij om tijd te besteden aan je opleiding. Verder werk je als leerling minimaal 24 uur in het team en kom je bij mensen thuis om zorg te verlenen.
  • Vanaf dag één krijg je een goed salaris, afgestemd op je vooropleiding, zorgachtergond en de opleiding die je volgt.

Leerling worden kan in elke fase van je leven

Bijvoorbeeld als je net de middelbare school hebt afgerond en je bent op zoek naar een eerste werkplek of baan die je wilt combineren met een deeltijd studie. Maar het kan ook zijn dat je al jaren werkt in een andere branche en wilt switchen naar de zorgsector. Dit betekent dat je een zij instromer bent: ook dan ben je meer dan welkom! Samen met jou willen wij kijken of we jouw ambities en dromen waar kunnen maken bij Allerzorg!

Eindeloze mogelijkheden voor om jouw talenten te ontdekken

Wij zijn een landelijke organisatie en daarom hebben we ontzettend veel mogelijkheden voor jou. Allerzorg is een plek waar talent groeit en tot bloei komt. Vanwege de veelzijdigheid van onze zorg én onze innovatieve blik op de zorg thuis, is er veel ruimte voor jouw creatieve ideeën. Als leerling draai je volwaardig mee in het team. Je hoort er helemaal bij!

Ontdek de beschikbare leerlingplekken 

Wil je jouw talent inzetten voor goede zorg en zelf groeien in het vak én als persoon? Er zijn op het moment leerlingplekken voor de opleiding Verzorgende (IG) of opleiding Verpleegkunde (mbo of hbo) willen volgen. Wil je meer informatie over onze leerlingplekken? Neem contact op met recruiter Renée via recruitment@allerzorg.nl of 06 40 01 03 09.

Youssef: ''Bij mijn vorige werkgever kon ik mijn werk niet goed combineren met mijn privéleven, in verband met voetbal. Bij Allerzorg kan ik dit wel. Nu volg ik hier de opleiding tot Verzorgende IG én heb ik standaard op zaterdag vrij voor mijn voetbalwedstrijden.''

Natasja: “Energie krijgen van je werk, dat heb ik teruggevonden in de thuiszorg. Ik rij mijn eigen routes en ben helemaal onderdeel van het team. Het werk is leuk en dankbaar. Je bent altijd met mensen bezig. Als ik bij de cliënten wegga en zij mij met een blij gezicht en waarderende glimlach gedag zeggen, dan weet ik dat ik het goed gedaan heb.''

Plan een online afspraak met Renée, onze recruiter. Zij kan je vertellen in welk wijkteam wij plek hebben voor nieuwe, enthousiaste zorgverleners! 

Onze actuele vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature