9 0

Stages en werkleerplekken

Volg je een zorgopleiding en zoek je een uitdagende stageplek? Of heb je als BBL'er gekozen voor een deeltijdsstudie en wil je dit combineren met een leerlingenbaan in de specialistische thuiszorg? Doe praktijkervaring op bij Allerzorg! Onze wijkteams hebben uitdagende stageplaatsen en werkleerplekken waar jij veel kunt leren over het werken in de zorgverlening bij mensen thuis.

Op deze pagina lees je over de mogelijkheden en hoe je jezelf kunt aanmelden: 

Stages 

Zo kun je stage lopen binnen verschillende specialismen van Allerzorg bijvoorbeeld kindzorg, wijkverpleging of verpleegtechnnische zorg. Een stage bij een van onze organisaties betekent dat je werkt voor een landelijke zorgorganisatie. Je krijgt de kans om te leren binnen een groot netwerk aan gespecialiseerde zorgverleners, een kans die je veel mogelijkheden biedt! We werken met kleine en persoonlijke teams. Zo leer je je collega-zorgverleners goed kennen en kun je bij hen met vragen terecht. Je zult merken dat er een prettige sfeer heerst in de teams, in een goede sfeer werk je namelijk het beste!  Wat ons verbindt, is dat we zorgen vanuit ons hart. Maar dat niet alleen; leren en ontwikkelen staan bij ons ook hoog in het vaandel!

Werken-lerenplek (BBL) 

Bij Allerzorg kun je terecht voor verschillende werken-lerenplekken. Ga je een BBL-opleiding volgen, of volg je al een deeltijdstudie in de zorg & welzijn, dan bieden wij je een leerplek als:  

  • Helpende plus
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige (MBO)
  • Verpleegkundige (HBO)

Onze wijkteams zitten door heel Nederland en daarom zijn er ontzettend veel mogelijkheden om bij ons werken én leren te combineren. 

Aanmelden voor stage of werkleerplek 

Om in aanmerking te komen voor een werken-lerenplek, moet je jezelf bij een ROC aanmelden voor een BBL opleiding. Daarna kun je solliciteren naar een leerlingplek bij het zorgteam in (de buurt van) jouw woonplaats.

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature