9 0

Medische kindzorg

Een ziek kind voelt zich nergens zo vertrouwd als thuis, in een eigen bed met ouders en broertjes of zusjes in de buurt. Als kinderverpleegkundige zet jij je elke dag in om het voor het zieke kind en gezin zo aangenaam mogelijk te maken. Gelukkig is er thuis zoveel mogelijk als het gaat om medische zorg. Met jouw specifieke kennis en ervaring weet je hoe je kinderen het beste thuis kunt verzorgen en verplegen. Jij zorgt ervoor dat het ziekte kind ondanks ziekte zoveel mogelijk gewoon kind kan zijn en dat de zorg zo min mogelijk het dagelijkse leven belast. Je organiseert de volledige zorg en stelt daarbij het hele gezin centraal. Kunnen broertjes of zusjes betrokken worden? Hoe kun je de ouders het beste ondersteunen?

Ieder kind is anders, iedere situatie is uniek. Daarom bieden we naast reguliere verpleegkundige zorg ook verpleegtechnische zorg of sociaal pedagogische ondersteuning en begeleiding. Past dit bij jou? Bekijk dan onze vacatures. 

Opleiding kinderverpleegkundige 

Vanaf juni 2020 is Allerzorg erkend als praktijkopleiding voor kinderverpleegkundige. De verpleegkundigen die deze opleiding bij Allerzorg succesvol afronden krijgen nu een CZO erkend diploma.

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's hun werk als kinderverpleegkundige ervaren? Hieronder lees je hun verhaal.

Annelies & Sanna

Zorspecialist kindzorg
Medische kindzorg
Lees meer

Als kinderverpleegkundige breng je rust in het gezin waardoor ze weer verder kunnen. Het gezin gaat weer draaien zoals ze gehoopt hadden. En dat is heel bijzonder om te zien.

Denise Vellekoop
Gespecialiseerd kinderverpleegkundige | Medische kindzorg

Lees het verhaal van Denise
Denise
Meest recente vacatures

{{offer.title}}

Wondzorg
  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature