9 0

Als oncologieverpleegkundige kun je parttime aan de slag bij Care for Cancer

Heb je veel ervaring in de oncologische zorg? Dan kun je aan de slag als parttime consulent bij Allerzorg Care for Cancer. Je kunt deze baan perfect doen naast je werk als oncologie verpleegkundige in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Als consulent help jij cliënten wegwijs worden in de psychosociale oncologische zorg. Met persoonlijke aandacht en passend advies bied je cliënten houvast in een onzekere periode. Je komt bij cliënten thuis, je voert gesprekken met hen en je kijkt waar je hulp nodig is. Een veelzijdige bijbaan die geen dag hetzelfde is! 

Wij staan voor innovatie én groei

Care for Cancer is onderdeel van Allerzorg en biedt oncologische zorg en begeleiding aan huis. Wij ademen innovatie. Daarom zijn we ook harstikke blij als jij goede ideeën hebt over het verbeteren van de oncologische thuiszorg in Nederland. Jouw ideeën zijn welkom, meer dan welkom én gaan we omarmen. We hebben momenteel veel nieuwe projecten die allemaal bijdragen aan datgene wat we onze cliënten wensen: écht goede begeleiding en zorg in een onzekere periode van hun leven. Met ruim 65 consulenten zijn we actief in heel Nederland, in elke provincie bieden bij begeleiding. Wij groeien als Care for Cancer en zijn daardoor op zoek naar nieuwe oncologie collega's die mensen thuis willen begeleiden tijdens hun ziekte en behandelingstraject.

Een baan als consulent biedt jou een kennisnetwerk, flexibilteit én voldoening

We doen ons werk als consulent vanuit liefde voor ons vak. We zijn gedreven team van oncologie verpleegkundigen. Sommigen hebben een baan in het ziekenhuis naast het werk voor Care for Cancer, anderen zijn op een andere manier ervaren en betrokken in de oncologische zorg. Het werk als consulent geeft jou een netwerk van allemaal vakcollega's en de mogelijkheid om kennis te delen en meer kennis op te doen. 

Het werk als consulent is een parttime baan, die je prima naast het werk als oncologieverpleegkundige kunt doen. We vragen aan je om minimaal 5 uur per week beschikbaar te zijn, omdat wij het belangrijk vinden dat jij een cliënt volledig begeleidt. Deze uren zijn heel flexibel in te vullen. Wanneer je werkt, stem je zelf af met je cliënten. Je hebt dus veel vrijheid om je werkdagen en tijden te bepalen! 

Bovenal werken onze consulenten voor Care for Cancer omdat zij écht het verschil kunnen maken voor de cliënten. Soms kunnen zij vanuit het ziekenhuis waarin zij werken, de cliënten thuis blijven volgen en begeleiden als consulent. Thuis op de bank is er tijd en ruimte voor een écht goed begeleidingsgesprek. Dat merken onze consulenten en dat geeft veel voldoening: Je kunt écht het verschil maken in een periode van onzekerheid. 

Week meelopen met een consulent
In juli 2021 volgden wij consulent Marina een week lang op Instagram. Het geeft een bijzonder inkijkje in haar werk, bekijk haar verhaal terug op Instagram Takeoverweek.  Wil je weten wat het werk als consulent inhoudt, lees dan de verhalen van collega's hieronder. 

Heleen

Consulent Care for Cancer
Care for Cancer
Lees meer

Jochebed

Consulent
Care for Cancer
Lees meer

Lonneke

Oncologie Consulent
Care for Cancer
Lees meer

Als consulent bij Care for Cancer volg ik de patiënt en kan ik echt met haar optrekken in de periode van ziekte, behandeling en soms afscheid nemen. Dat maakt echt een verschil. Voor de patiënt en voor mij!

Lonneke
Oncologie Consulent |

Lees het verhaal van Lonneke
Lonneke

 

Ben jij een ervaren oncologieverpleegkundige die de oncologische zorg als geen ander kent en daardoor psychosociale oncologische zorg kan organiseren? Word dan consulent bij Care for Cancer! Solliciteer direct via de vacatures hieronder of bel even naar ons team via 088 572 10 60. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook via careforcancer@allerzorg.nl.

Onze actuele vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature