9 0

Wondzorg & dermatologie

Een wond die maar niet wil helen? Niet wanneer jij de zorg verleent! Jij hebt namelijk kennis van wondzorg en dermatologie. Nog niet? Ook dan kun je bij Allerzorg terecht. Allerzorg is sinds juni 2020 de eerste thuiszorgorganisatie die erkend is als praktijkinstelling voor de opleiding tot wondverpleegkundige.

Als wondverpleegkundige bij Allerzorg werk je nauw samen met de wijkteams van Allerzorg. Wanneer jouw collega’s uit de wijk een wond of huidprobleem signaleren, schakelen ze jouw kennis in. Je observeert, stelt een goed zorgplan op en geeft duidelijke adviezen over wondverzorging. Je overlegt niet alleen met de huisarts of het ziekenhuis, maar ook – juist! – met de client. Waar heeft jouw client behoefte aan? Welke aanpak werkt, welke werkt niet?

Heb jij een diploma tot wondverpleegkundige gevolgd en ga je graag bij Allerzorg aan de slag? Bekijk dan hieronder onze vacatures.  

Opleiding tot wondverpleegkundige

Met een hbo-v diploma is het mogelijk om de vervolgopleiding tot wondverpleegkundige te volgen o.a. bij het Radboud UMC, Eramus MC of het UMCG.

Wij kijken verder dan de wond alleen. Op basis van de wens en behoefte van onze cliënt komen we tot een plan. En daar hebben we echt aandacht voor. Dat vind ik mooi aan mijn werk.

Lisette Eversteijn
Coördinerend verpleegkundige | Wondzorg en Dermatologie

Lees het verhaal van Lisette
Lisette
Meest recente vacatures

{{offer.title}}

Wondzorg
  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature