9 0

Bij Allerzorg blijf je jezelf ontwikkelen

Bij Allerzorg verlenen we specialistische zorg thuis. Van jong tot oud, in elke levensfase en bij de meest uiteenlopende zorgvragen. We doen dit met aandacht en respect voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. Bij Allerzorg kijken we naar de mens, niet naar het nummer. En dat horen we terug van onze medewerkers, die met veel plezier bij ons werken. Maar er is nog iets wat ons onderscheidend maakt. 

Als (toekomstig) zorgverlener weet jij als geen ander: de mooiste zorg wordt geleverd op de plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Gewoon thuis, daar waar je het liefste bent. Als zorgverlener bij Allerzorg kom je dus bij mensen thuis. Je maakt onderdeel uit van hun omgeving, bouwt een vertrouwensband op en weet wat er speelt in hun leven. Maar dat is niet alles!

Specialistische zorg thuis vraagt om deskundigheid. Om doorzettingsvermogen en inzicht. En boven alles: een wil om op volle kracht vooruit te gaan. Om te innoveren en ondernemen dus. En dat doen we dan ook volop. Samen met al onze collega's zetten we ons elke dag opnieuw in om de beste zorg te verlenen. Niet alleen met aandacht en respect voor onze cliënten, maar ook met innovatieve oplossingen en methoden.  

Als je bij Allerzorg werkt, is er ruimte voor leergierigheid. Voor nieuwe oplossingen, of soms gewoon een aanpak die beter werkt. Maar je kunt ook groter denken. Stel je eens voor wat je daarmee voor jouw cliënten kunt betekenen!  Hoe waardevol het is dat cliënten nu bijvoorbeeld voor sommige behandelingen niet langer in het ziekenhuis hoeven te liggen, maar gewoon thuis de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. 

Niet voor niets maakt dat ons een van de meest ondernemende zorgorganisaties van Nederland. En daarmee worden we gewaardeerd door onze cliënten met een 9+.

Werk jij graag in een innovatieve en ondernemende zorgorganisatie? Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en word jij blij van vooruitgang? Bekijk dan onze vacatures, we hopen je te mogen verwelkomen als collega! 

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature