9 0

Solliciteren bij Allerzorg, hoe werkt dat?

Sta jij op het punt om bij Allerzorg te solliciteren?
Doen, we maken graag kennis met je! 

Hieronder lees je wat je kunt verwachten en in welke stappen we kennis zullen maken: van sollicitatie tot eventueel je eerste werkdag bij Allerzorg. 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Stap 1 | Digitaal solliciteren
Heb je een leuke vacature gezien die goed bij je past? Wat leuk! Je kunt digitaal solliciteren. Wij beoordelen jouw cv en motivatie en nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Je wordt uitgenodigd op gesprek of je hoort dat je niet door bent naar de volgende ronde.

Stap 2 | Op gesprek
We ontmoeten je graag! Het eerste gesprek zal met de leidinggevende zijn, soms schuift daar nog een collega uit het team of een HR-adviseur bij aan. Voor leidinggevende- en staffuncties vindt een tweede en soms een derde gesprek plaats. Heb je gesolliciteerd op een staffunctie? Lees dan verder bij stap 4. 

Stap 3 | Meelopen in de zorg
Voor de zorgverleners is het tijd om te ervaren hoe het er in het veld - of beter gezegd aan het bed - aan toe gaat. Na een positief gesprek loop je mee met het team. Zo leer je niet alleen toekomstige collega’s kennen, maar zal je ook meer leren over het werk in de wijk of bij een gezin. Als dat goed is bevallen, ben je klaar voor de volgende stap!

Stap 4 | Aanbod en arbeidsvoorwaarden
Na positieve screening volgt goed nieuws! De arbeidsvoorwaarden worden (telefonisch) besproken. Ben je nog steeds enthousiast om bij Allerzorg te werken, dan verwelkomen we je heel graag als onze nieuwe collega. We maken de laatste zaken voor indiensttreding in orde.

Stap 5 | Welkom bij Allerzorg!
We kijken er naar uit om met je te werken. Samen aan de slag voor onze cliënten!

Tips voor het solliciteren

Solliciteren kan soms best spannend zijn. Daarom helpen we je graag op weg, zodat we elkaar ontspannen én goed voorbereid ontmoeten.

Wees betrokken. Lees je vooraf in, bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op onze website of onze social media kanalen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wees open. Als je in de zorg werkt, kom je allerlei culturen en levenswijzen tegen. Met een open houding komen de mooiste gesprekken op gang. Als jouw open houding in het sollicitatiegesprek wordt opgemerkt, is dat erg positief.

Weet wat je wil gaan zeggen. Je kunt een aantal antwoorden voorbereiden op vragen die hoogstwaarschijnlijk gesteld gaan worden. Bijvoorbeeld waarom je bij Allerzorg zou willen werken en/of wat een positieve eigenschap van jou is. Voorbeelden kunnen helpen om je antwoord kracht bij te zetten. 

Wees belangstellend. Stel vragen tijdens het sollicitatiegesprek. Er zijn vast dingen die je wilt weten, zoals de mogelijkheden om parttime te werken of hoe de sfeer in het team is. Hiermee laat je zien dat je initiatief neemt. 

Misschien overbodig om te noemen: kom op tijd voor een afspraak. Dat vinden wij fijn en is voor het werken in de zorg belangrijk. Onze cliënten vinden dat namelijk ook heel fijn!

Kom verzorgd naar het kennismakingsgesprek. Dat is belangrijk als je wilt gaan werken in de zorg, dus ook tijdens een sollicitatiegesprek. En wees vooral jezelf, we zijn benieuwd naar jou!

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature