9 0

Karin Timm | Masterclass Indicerend Verpleegkundigen

Bij Allerzorg vinden we het belangrijk om steeds te blijven innoveren en specialiseren. De Masterclasses voor HBO-V zijn hier een goed voorbeeld van.

Kun je iets vertellen over de Masterclasses voor HBO-V?

Karin: “Dit initiatief is ontstaan vanuit de wens om passende zorg te bieden, niet alleen voor de cliënt maar ook voor de zorgverleners die bij ons werken. Goed indiceren is hierbij van groot belang. Daarom hebben wij een groep verpleegkundigen opgeleid om expert te worden in het stellen van indicaties. Deze groep komt een keer in de zes weken bijeen voor een masterclass. Tijdens deze bijeenkomsten evalueren we diverse casussen, bespreken we op verzoek van de deelnemers relevante onderwerpen en nodigen we experts uit om kennis over te dragen.”

Wat maakt jou zo trots op dit project?

Karin: “Als Allerzorg hebben wij innovatie hoog in het vaandel staan, zodat we steeds meer mensen zorg kunnen bieden in hun vertrouwde omgeving. Daarvoor is het belangrijk dat we medewerkers hebben die de zorg steeds weer willen verbeteren en zich blijven ontwikkelen. Met deze masterclass voor indicerend verpleegkundigen zie je dat dit werkt. Het geeft uitdaging aan onze medewerkers, het vergroot onze professionaliteit en het stimuleert ons om steeds weer na te denken hoe we de zorg beter kunnen maken. Deze masterclasses hebben we nu alleen voor de indicerend verpleegkundigen, maar we willen dit in de toekomst ook graag organiseren voor andere expertisegebieden.”

Wat is jouw tip voor medewerkers om zulke kansen te zien en te pakken?

Karin: “Ik ben van mening dat elke medewerker een bijzondere kwaliteit heeft. Iedereen kan een expert worden op een bepaald aspect van de zorg. We hebben zoveel verborgen talenten. Daarom is het bij Allerzorg belangrijk dat je van je laat horen. Maak je zichtbaar, kom met je ideeën, ga zelf aan de slag. Wanneer je dit doet is in onze organisatie heel veel mogelijk.”

Maak je zichtbaar, kom met je ideeën, ga zelf aan de slag. Wanneer je dit doet is in onze organisatie heel veel mogelijk.

Karin Timm
| Algemeen

Lees het verhaal van Karin
Karin
Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature