9 0

Marielle Timmer

Waarom ben je bij Allerzorg komen werken?

Marielle: “Van origine ben ik psychiatrisch verpleegkundige. Na jaren in zowel de TBS als de acute psychiatrie gewerkt te hebben, was het tijd om wat anders te gaan doen. Ik ben op zoek gegaan naar een leidinggevende functie en ik wilde ook graag eens buiten de psychiatrie kijken. Ik kwam de vacature van teamleider bij Allerzorg tegen en heb gesolliciteerd. Het voelde goed maar was ook een hele stap. Wat juist Allerzorg voor mij zo aantrekkelijk maakte, was de veelzijdigheid die ze boden aan zorg en direct bij het solliciteren al een open, persoonlijke en warme houding aannamen.”

Wat vind je het mooiste aan jouw werk bij Allerzorg Wijkverpleging?

Marielle: “Het mooiste vind ik om te zien hoe alle teams in mijn regio hun werk met passie en plezier doen. Dat de meeste écht voor Allerzorg hebben gekozen om de visie. Binnen mijn werkzaamheden vind ik de uitdaging het mooist, om zo goed mogelijk iedereen aan te sturen en te begeleiden zodat zij ook echt de juiste zorg kunnen leveren en dit met plezier doen. Alle ballen in de lucht houden, al dan niet samen met de teamleiders en de teams in dit continu veranderende vakgebied.”

Wat maakt jou trots?

Marielle: “De samenwerking tussen alle specialismen maakt mij ontzettend trots. Dat wij als Allerzorg het totaalpakket bieden en vanaf 'start zorg' tot 'einde zorg' alles kunnen bieden en er ook alles aan zullen doen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. We denken niet in onmogelijkheden. Als het nodig is, gaan we in gesprek met verwijzers om toch net dat ene voor elkaar te krijgen wat het beste aansluit bij de cliënt maar soms voor een andere partij niet altijd mogelijk lijkt. Daarnaast bieden wij dus zorg van ADL tot aan chemo- of hemodialyse thuis. Als je het over veelzijdig hebt 😉"

Kun je iets vertellen over de mogelijkheden tot (persoonlijke) ontwikkeling binnen Allerzorg Wijkverpleging?

Marielle: “Mijn eigen ontwikkeling is een goed voorbeeld. Ik ben vijf jaar geleden begonnen als teamleider met mijn diploma verpleegkunde op zak. Nu ben ik regiomanager van Midden Nederland en stuur ik 15 teams aan. Ik heb de mogelijkheid gekregen om mij te ontwikkelen, door te groeien en heb via Allerzorg de opleiding hogermanagement kunnen volgen en afgerond. Binnen de teams zijn de mogelijkheden enorm. Je kan altijd een opleiding volgen die passend is voor het verdere verloop binnen de functie. Denk bijvoorbeeld aan een helpende die de opleiding VIG kan volgen of een VIG-er die de verpleegkundige-opleiding gaat volgen. Een verpleegkundige kan zich bij Allerzorg intern specialiseren tot wondverpleegkundige, dialyseverpleegkundige en specialistisch verpleegkundige (infusie). Is een opleiding je een brug te ver? Dan bieden wij ook mogelijkheden om een zogenoemde ‘aandachtsvelder’ te worden. Binnen de teams hebben sommige zorgverleners een extra aandachtveld. Zo werk je bijvoorbeeld als verpleegkundige in een wijkteam maar ben je aandachtsvelder Palliatieve Terminale Zorg. Kortom: je hoeft qua ontwikkeling niet stil te zitten!”

Het mooiste vind ik om te zien hoe alle teams in mijn regio hun werk met passie en plezier doen. Dat de meeste écht voor Allerzorg hebben gekozen om de visie.

Marielle Timmer
Regiomanager | Wijkverpleging

Lees het verhaal van Marielle
Marielle
Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature