9 0

Mariken Boumeester

Waarom ben je bij Allerzorg komen werken?

Mariken: “Een bevriende coördinator van Allerzorg Medische Kindzorg was zo enthousiast dat ik besloot een open sollicitatiebrief te schrijven. Een week later kwam ik op gesprek bij de toenmalige regiodirecteur. Wij hebben toen een leuk gesprek gehad,maar er was op dat moment geen functie voor mij. Twee dagen later mocht ik weer op gesprek: ik werd gevraagd of ik vestigingsmanager wilde worden van regio Flevoland! Vol enthousiasme ben ik de uitdaging aangegaan!”

Wat vind je het mooiste aan jouw werk bij Allerzorg wijkverpleging?

Mariken: “Het mooiste vind ik de diversiteit aan werkzaamheden. Ik zorg, coach, sta op zorgmarkten, analyseer cijfers; ik doe het allemaal." 

Wat maakt jou trots?  

Mariken: “Ik ben trots op wat we samen binnen mijn regio hebben neergezet. Trots op mijn teamcoördinatoren die vol passie en gedrevenheid hun eigen team en specialisme neergezet hebben. Het team wordt steeds weer aangevuld met nieuwe specialismen, wat een mooie ontwikkeling is. We versterken elkaar door samen te werken. En het belangrijkste is dat we de cliënt de allerbeste zorg kunnen bieden!”

Kun je iets vertellen over de mogelijkheden tot (persoonlijke) ontwikkeling binnen Allerzorg wijkverpleging?  

Mariken: “Mijn eigen ontwikkeling is daar een goed voorbeeld van. Mijn functie is namelijk in de afgelopen jaren sterk veranderd. Ik ben gestart met een klein team met huishoudelijk medewerkers in Flevoland. Mijn opdracht was het opstarten van verpleegkundige en verzorgende teams. Dit resulteerde in teams in Zeewolde, Harderwijk, Dronten en Lelystad. Allerzorg werd groter, financieringsstromen veranderden, taken van wijkverpleegkundigen ook en er kwamen zorgspecialismen. Mijn regio werd uitgebreid richting het noorden. Mijn functie veranderde in regiocoach. Zorgspecialismen zijn de afgelopen periode weer meer naar de wijk getrokken. Overnames werden gerealiseerd. Kortom, volop ontwikkeling waar ik in mee ben gegroeid en hier ook de kans voor heb gekregen. Dat kenmerkt gelijk Allerzorg als organisatie: er zijn zoveel kansen om je te ontwikkelen!”

Bij Allerzorg vinden we het belangrijk om steeds te blijven innoveren en specialiseren. Kun je een voorbeeld geven van wat jij vernieuwend vindt bij Allerzorg?

Mariken: “Wat ik ontzettend innovatief vind bij Allerzorg is dat wij onze cliënten allerlei soorten zorg thuis kunnen bieden. Denk aan chemotherapie, dialyse, en zorg tijdens de laatste fase van iemands leven. En dat allemaal thuis in plaats van in het ziekenhuis. Die ontwikkeling is nog volop in bezig, steeds meer zorg wordt thuis verleend.”

Ik ben trots op mijn teamcoördinatoren die vol passie en gedrevenheid hun eigen team en specialisame neergezet hebben.

Mariken Boumeester
Regiomanager | Wijkverpleging

Lees het verhaal van Mariken
Mariken
Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

  • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature