9 0

Toe aan een carrièreswitch? Doe mee met de Week Van De Loopbaan

Ontdek alle mogelijkheden bij Allerzorg tijdens de 'Week Van De Loopbaan'

Overweeg jij de stap om (opnieuw) de zorg in te gaan? Of werk je al in de zorg, maar wil je een volgende stap in jouw carrière maken? Wij bieden je die kans! 

Van 12 tot en met 19 september is de landelijke Week Van De Loopbaan. Een volle week waarin wij van Allerzorg jou alle mogelijkheden willen laten zien over het werken (en leren) in de specialistische thuiszorg. Op deze pagina lees je alles over het werken bij Allerzorg en hoe je je kunt aanmelden voor een kennismaking met onze recruiter Renée en onze zorgprofessionals, die misschien wel jouw toekomstige collega's zijn!

Werken bij Allerzorg

Onze zorgprofessionals hebben de drive om dé beste zorg aan huis te bieden: ook als dat onmogelijk lijkt. Niet alleen wijkverpleging, maar ook kindzorg, gespecialiseerde wondzorg & dermatologie behandelingen en chemotherapie bieden we thuis. Daar waar de cliënt zich het meest vertrouwd voelt.

Onze zorgprofessionals zijn van onschatbare waarde, dat zien wij. Wij geven je daarom als zorgverlener alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je innovatieve ideeën uit te voeren of je te specialiseren in het zorgvak. 

Voor wie is de Week Van De Loopbaan?

 • Zorgmedewerker: jij hebt al een baan in de zorg, maar wilt graag ontdekken wat een andere zorgorganisatie te bieden heeft. Misschien wil je wel de overstap maken van het ziekenhuis naar de specialistische thuiszorg of zoek je een organisatie waar je kunt doorgroeien tot kinderverpleegkundige of wondverpleegkundige. 
   
 • Herintreder: jij hebt ooit al een zorgdiploma behaald, maar hebt om wat voor reden dan ook de zorg verlaten. Nu begint het toch weer te kriebelen om zorg te verlenen aan mensen die dit hard nodig hebben. 
   
 • Zijinstromer: je werkt in een (totaal) andere branche, maar zorgen voor mensen dat heeft je altijd al aangetrokken: nu wil je ontdekken of het ook echt bij je past. Wij hebben leerlingplekken waarmee je in een paar jaar kunt ontwikkelen tot Verzorgende IG of Verpleegkundige.
   
 • Student: je doet al een zorgopleiding en wil graag ontdekken of werken in de specialistische thuiszorg van Allerzorg bij jou past. We zijn het hele jaar op zoek naar zorgstudenten die een bijbaan in de zorg willen.

In alle gevallen ben je meer dan welkom om je in te schrijven voor een online kennismaking mét als vervolgstap dat je kennis kunt gaan maken met een zorgteam bij jou in de buurt. Zodat jij al jouw vragen kunt stellen aan zij die het beste weten hoe het werken bij Allerzorg is: de zorgprofessionals. 

Meld je aan voor een speeddate

Ja, ik wil weten wat Allerzorg mij kan bieden en meld mij aan voor een speeddate:

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Onze nieuwste vacatures

{{offer.title}}

 • {{offer.department.split('Allerzorg | ').join('')}}
{{offer.city}}Bekijk vacature